december 4, 2022

arubanieuws

WE zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vani en Diksha derde in Nederland op Ladies European Tour

Het Indiase duo Diksha Dagar en Vani Kapoor stond halverwege het Big Green Egg Open-golftoernooi goed op de derde plaats

Het Indiase duo Diksha Dagar en Vani Kapoor stond halverwege het Big Green Egg Open-golftoernooi goed op de derde plaats

Het Indiase duo Diksha Dagar en Vani Kapoor stond halverwege het Big Green Egg Open-golftoernooi goed op de derde plaats.

Diksha, die derde lag na de eerste ronde met 70, voegde een 71 toe, terwijl Vani, die opende met 71, 70 schoot in de tweede ronde. Ze staan ​​nu vijf-onder en drie schoten achter de leider, Whitney Hillier.

Hillier schoot een tweede opeenvolgende ronde van vier-onder 68 en staat nu halverwege acht-onder. De 31-jarige Hillier wordt aan de top van het klassement achtervolgd door Sarah Schober (67-70).

Onder andere Indianen, Amandeep Drall (73-72) op T-30 en Ridhima Dilawari (74-76) op T-45 maakten ook de cut. Neha Tripathi (79-76) miste de cut.

In de tweede ronde registreerde Kapoor 15 opeenvolgende pars nadat ze op de tiende tee was begonnen, voordat ze twee birdies vond in haar laatste drie holes om het klassement op te schuiven.

“Ik speelde behoorlijk solide, ik sloeg fairways en greens, maar gaf mezelf niet genoeg kansen – ik raakte het niet zo dichtbij – maar ik hoopte gewoon dat er soms een putt zou vallen en dat deden ze op de 7e en 8e dus dat was leuk’, zei ze.

“Het is een erg krappe baan en je moet je bal plaatsen en heel voorzichtig zijn, dus dat was mijn plan – fairway, green, fairway, green spelen – en hopelijk vallen de putts.

“Ik ben een zeer nauwkeurige speler en mis niet te veel fairways, dus ik denk dat dat me hier helpt. Het is een van de krapste banen waar we op speelden, het lijkt me goed te liggen.” Voor de tweede opeenvolgende dag vloog Dagar uit de blokken met vroege birdies op de elfde en twaalfde, waarbij haar naam bovenaan stond, voordat ze een schot liet vallen op de par-vijf 15e.

Een birdie op de 17e bracht haar al snel weer op het goede spoor, alleen voor een gedropt schot op de negende – haar laatste hole van de dag – zag ze haar drie schoten van de leiding zitten met het weekend dat nog moet komen.

“Het verschil vandaag was dat mijn putts er niet in gingen, en ik had problemen met mijn clubselectie en sommige van mijn schoten waren kort”, zei Dagar.

“Ik begon heel goed en maakte een paar lange putts, maar later in mijn ronde maakte ik een paar domme fouten. Ik had wat problemen in de eerste par-vijf op de achterste negen en had toen een paar slechte breaks op mijn laatste twee holes.

“Ik had een goed bunkerschot op de negende die uitkwam, en toen brak de putt in de tegenovergestelde richting. Sommige greens waren lastig vandaag.

“Het is heel goed voor mij en Vani om in de buurt van de top te zijn, ik ben altijd blij om te zien dat Indiërs het goed doen, voor haar om ook op vijf-under te staan, dat is goed golfen.” Amateurs Alexandra Försterling en Mayka Hoogeboom delen de vijfde plaats met Nuria Iturrioz naarmate de zaterdag nadert, waarbij alle drie de aandacht trekken op een zware dag om te scoren in Nederland.

READ  2022 FIFA World Cup: Groep A preview