augustus 17, 2022

arubanieuws

WE zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Long mikte op het eerste telefoontje van Nederland

Nova Long is erg trots op haar eerste oproep in Nederland en heeft zich ten doel gesteld om twee doelpunten te maken.

Club Bruce Winger is dit seizoen tot nu toe in uitstekende vorm en kreeg zijn eerste oranje uitnodiging van Louis van Gaal.

In een gesprek met Rondo zei hij: “Ik ben trots op de vervulling van mijn kinderdroom. Ik kan mijn land vertegenwoordigen. Het bevestigt ook dat ik goed groei. .

Long geniet van zijn tijd in België en zegt: “Ik waardeer het om bij Club Bruce te zijn. Ik krijg een bepaalde vrijheid en ik ben een speler die dat nodig heeft. Het is niet overal zo waar ik kom, ik begrijp het, maar ik ben een speler die goed met die vrijheid omgaat. En het compliment dat ik krijg is heel goed voor mij. Ik voelde dat dat compliment bij Ajax ontbrak en daar was ik duidelijk over. ”

Wat was de meest succesvolle internationale periode voor Long? “Ik speelde twee keer en liet me op de best mogelijke manier zien. In die zin moet ik beslissend zijn voor het team. Twee goals nu, dat zou mooi zijn.”

Long mag vrijdag in zijn Nederland tegen Letland spelen.
READ  De bevolking van Nederland zal in 2061 de 20 miljoen bereiken