maart 20, 2023

arubanieuws

WE zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ik ben niet klaar voor het vaccin” Showbiz

Eindhoven, een Instagram-liefhebber met bijna 19.000 volgers, werd in juli van dit jaar gekroond tot Holland World Beauty. Ze werd geselecteerd uit negen kandidaten die Nederland vertegenwoordigden op de World Beauty Contest op 16 december in Puerto Rico. De 21-jarige winnaar, die nu in Amsterdam woont, kijkt er nu naar. “Nadat ze gekroond was, kregen we te horen dat als je naar de World Beauty Contest wilt gaan, je je moet laten vaccineren.”

Dele’s droom is om als model en danseres Nederland te vertegenwoordigen. “Dus ik heb er goed over nagedacht en overwogen om een ​​prik te nemen, maar op een gegeven moment dacht ik: ‘Hier ben ik niet klaar voor. Ik ben er niet goed in. Ik weet niet of ik dat schot later zal nemen.” “

Het is dus niet van de ene op de andere dag gebeurd. “Ik had nog een paar maanden, dus ik stelde het de hele tijd uit. Soms moest ik een afspraak maken om me te laten vaccineren. De hitte kwam steeds dichterbij.” Ik besprak het met vrienden en ze merkten dat de vertraging vond het niet echt leuk. “Ze zeiden: ‘Je vindt het niet echt leuk.’ Het was de beste keuze voor mij.

Wees niet bang om spijt te krijgen van de vertraging. Deze keer was het mijn keuze. Ik sta erachter. Ik denk dat ik nog meer van streek zou zijn geweest als ik iets had gedaan dat niet comfortabel voor me was. De dag die ik koos, voelde ik me zo slecht. Maar ik wil vooruit kijken. Die deur gaat dicht, maar jij opent hem. “Ik heb nieuwe deuren.

READ  Kijk naar de 'omgekeerde brug' in Nederland die auto's onder water laat rijden, nou ja

Vanwege vertragingen vertegenwoordigt Den Helder’s Lizzie Tube Nederland in Puerto Rico. Ze eindigde als tweede tijdens de World Beauty-verkiezing in Nederland.

De Netherlands World Beauty Contest is gevraagd te reageren, maar heeft nog niet gereageerd.