december 1, 2022

arubanieuws

WE zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het verhaal van hoe de Nederlandse coach Ryan Campbell bleef vechten na een hartstilstand

De Australische cricketspeler en de Nederlandse nationale cricketcoach Ryan Campbell is een man die twee dingen viert: het leven en cricket.

Eerder deze week dacht de in West-Australië geboren coach na over het bereiken van een mijlpaal van zes maanden sinds zijn veel gepubliceerde hartstilstand in april.

Nederlandse bondscoach Ryan Campbell.Credit:Sabine van Wechem

“We hebben net Rod Marsh verloren, die mijn Cricket Academy-coach was en ik stond heel dicht bij hem, en natuurlijk Shane Warne”, zei hij.

“Ik zag pas achteraf de uitstorting van verdriet en alle pers over mij en eerlijk gezegd dacht ik gewoon dat ik niet in de buurt was van Rod Marsh of Shane Warne’s positie in het wereldcricket, maar ik denk dat het gewoon was dat ik een andere cricketspeler was in hij was in de vijftig en had hartproblemen en ik denk dat de wereld dacht van ‘wat is er aan de hand?’ “

Campbell was op een vakantie met het gezin in een speeltuin in het Verenigd Koninkrijk toen hij op 50-jarige leeftijd instortte door een bijna fatale hartstilstand.

“Ik viel letterlijk om met een hartstilstand en mijn vrouw vertelde me dat ik in de komende twee of drie dagen 15 keer of zo ben gestorven, maar om de een of andere reden bleef ik terugkomen en ik denk dat de romanticus in mij zou willen zeggen dat ik Ik ben geen opgever, en de liefde van mijn familie en kinderen bleef me terugslepen. Dus ik ben blij dat ik er nog ben”, zei hij.

READ  Nederland: Dit is de complete line-up van Eurostars voor Het Grote Songfestivalfeest concert in Amsterdam! - Eurovisie Nieuws | Muziek

Na de kansen te hebben getrotseerd – artsen zeiden dat er een overlevingskans van 7 procent zou zijn – en 21 dagen in het ziekenhuis, zeven in een kunstmatige coma, heeft Campbell zich uitgesproken over de gezondheid van mannen en heeft hij duizenden steunbetuigingen ontvangen van vreemden en fans. over de wereld.

“Het aantal mensen… dat zegt ‘Hoi Ryan, ik wilde je gewoon bedanken omdat ik 45 of 50 ben en ik dacht dat ik fit was, maar toen ik zag wat er met je gebeurde, ging ik gewoon naar de dokter en ze hebben iets gevonden en nu ga ik het repareren.”

“Het aantal mensen dat naar me toe is gekomen en me heeft gebeld of me heeft ge-sms’t of een bericht heeft gestuurd op sociale media, zeggende:” Hallo Ryan, ik wilde je gewoon bedanken omdat ik 45 of 50 ben en ik dacht dat ik fit was , maar toen ik zag wat er met je gebeurde, ging ik naar de dokter en ze hebben iets gevonden en nu ga ik het repareren of ik gebruik medicijnen’,’ zei hij.