december 3, 2022

arubanieuws

WE zijn de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grand Prix van Nederland: Live Stream, Score-updates en Hoe te kijken in Moto GP | 25-06-2022

20:06 8 uur geleden

Hoe de MotoGP-race op de Nederlandse GP bekijken?

De race wordt gespeeld om 8:00 ET en is te zien op Sky Sports.

Een goede optie is echter om het te volgen VAVEL. com.

20:01 8 uur geleden

Hoe laat is de MotoGP-race tijdens de Nederlandse Grand Prix?

Dit is de starttijd van de race in verschillende landen:

Argentinië: 8:00 AM

Bolivia: 8:00 AM

Brazilië: 9.00 uur

Chili: 8:00 AM

Colombia: 7.00 uur

Ecuador: 7.00 uur

VS (ET): 8:00 AM

Spanje: 14:00 uur

Mexico: 7.00 uur

Paraguay: 8:00 AM

Peru: 8:00 AM

Uruguay: 8:00 AM

Venezuela: 8:00 AM

Engeland: 13:00 uur

Australië: 22:00 uur

India: 17:30 uur

19:56 8 uur geleden

Bagnaia’s tweede opeenvolgende pole en vierde van het seizoen.

19:51 8 uur geleden

Kwalificatie bij de GP van Nederland

1. Francesco Bagnaia
2. Fabio Quartararo
3. Jorge Martin
4. Marco Bezzecchi
5. Aleix Espargaró
6. Jack Miller
7. Johann Zarco
8. Miguel Oliveira
9. lex Rins
10. Brad Binder
11. Maverick Viñales
12. Takaaki Nakagami
13. Luca Marini
14. Joan Mir
15. Fabio Di Giannantonio
16. Enea Bastianini
17. Andrea Dovizioso
18. Stefan Bradl
19. Remy Gardner
20. Franco Morbidelli
21. Álex Márquez
22. Lorenzo Savadori
23. Spoor Fernandez
24. Darryn Binder

19:46 8 uur geleden

De reden waarom Alex Espargaró niet racet op de GP van Assen

Tijdens de Duitse GP kreeg hij een reeks crashes die, a priori, niet ernstig leken, maar hem problemen bezorgden in het gebied van de ribben en longen die zijn rijgedrag beïnvloeden. Na vrije training 2 van vrijdag bleef Espargaró intense pijn en ongemak ervaren. Als gevolg hiervan voelt hij zich niet in staat om op een MotoGP-motor te rijden en is hij samen met het Repsol Honda-team gekozen om de race op Assen uit te zitten.

READ  Workshop plantenrassenbescherming China-Nederland

19:41 8 uur geleden

Rins kan van team veranderen

Alles wijst erop dat hij naar LCR Honda vertrekt en hij gaf toe dat hij contact met hen heeft gehad. “Er zijn wat kleine dingen, maar niets is gesloten. Het is waar dat we met LCR Honda praten, maar we hebben ook met Gresini gesproken. .De waarheid is dat de dingen hetzelfde zijn als gisteren, en we zullen zien of we aan het einde van de race of volgende week iets kunnen aankondigen;

Bron: DAZN
19:36 8 uur geleden

Achtergrond

Dit zijn de winnaars van de Nederlandse Grand Prix

2002: Valentino Rossi
2003: Sete Gibernau
2004: Valentino Rossi
2005: Valentino Rossi
2006: Nicky Hayden
2007: Valentino Rossi
2008: Casey Stoner
2009: Valentino Rossi
2010: Jorge Lorenzo
2011: Ben Spies
2012: Casey Stoner
2013: Valentino Rossi
2014: Marc Marquez
2015: Valentino Rossi
2016: Jack Miller
2017: Valentino Rossi
2018: Marc Márquez
2019: Maverick Viñales
2021: Fabio Quartararo

Valentino Rossi is de rijder met de meeste overwinningen in deze categorie met acht Moto GP-overwinningen, terwijl Yamaha het team met de meeste overwinningen in Assen is met in totaal 11

19:31 8 uur geleden

Locatie: Het Assen Circuit is een circuit dat in 1955 werd ingehuldigd en gelegen nabij de stad Assen, Nederland. Het werd in 2006 teruggebracht tot 4.750 meter lang. Het heeft een capaciteit van 100.000 toeschouwers, waaronder 60.000 zitplaatsen.

19:26 8 uur geleden

Racevoorbeeld

We hebben de elfde race van de hoogste categorie van het Wereldkampioenschap motorrijden bereikt, waar de Grand Prix van Nederland wordt verreden. Momenteel is de leider Fabio Quartararo met 172 punten, de Fransman heeft 34 punten voorsprong op de als tweede geplaatste Aleix Espargaro;

19:21 8 uur geleden

Welkom bij de LIVE-verslaggeving van VAVEL.COM van de Moto GP-race tijdens de Nederlandse Grand Prix.

Mijn naam is Manuel Carmona Hidalgo en ik zal je antifrión zijn voor deze wedstrijd. We zullen je de pre-match analyse en nieuws hier live vanuit VAVEL aanbieden.